Advertisement

Çiftlik Bank Mehmet Aydın - Çiftlik Bank Kurucusu Mehmet Aydın'ın Eşi İfade Verdi ... : Öte yandan çiftlik bank'ın ceo'su mehmet aydın'ın uruguay'dan kimlik kartı aldığını gösteren bir fotoğraf sosyal medyada hızla yayılıyor.

Çiftlik Bank Mehmet Aydın - Çiftlik Bank Kurucusu Mehmet Aydın'ın Eşi İfade Verdi ... : Öte yandan çiftlik bank'ın ceo'su mehmet aydın'ın uruguay'dan kimlik kartı aldığını gösteren bir fotoğraf sosyal medyada hızla yayılıyor.. Peki çiftlik bank kurucusu mehmet aydın yeni düzenlemeden yararlanacak mı? İlk ve ortaokulu bursa'da tamamladıktan sonra; Mehmet aydın'ın kardeşi fatih aydın ile birlikte firar ettiği öğrenildi. Dolandırıcı olmaya karar veren mehmet aydın bir süre lokantada garsonluk yaptı. Çiftlik bank'ın kaçak ceo'su mehmet aydın'ın verdiği son röportajında 5 yıl sonra şirketi satacağını söylediği ortaya çıktı vergi ödememek için gelirlerin kıbrıs'ta toplandığını belirten aydın bu vergiden kaçmak değil vergiden kaçınmaktır ifadelerini kullandı.

Mehmet aydın'ın kardeşi fatih aydın ile birlikte firar ettiği öğrenildi. Katından atlayarak intihar ettiği öne sürüldü. Çiftlik bank'ın i̇zmit bayisi mehmet aydın'a sormuş; Yurt dışında sürdüğü lüks yaşama ait yeni görüntüler ortaya çıkan tosuncuk lakaplı mehmet aydın'ın eski eşi sıla aydın ile birlikte olduğu görülüyor. İlk ve ortaokulu bursa'da tamamladıktan sonra;

Çiftlik Bank Kurucusu Mehmet Aydın Teslim Oldu! - Tamindir
Çiftlik Bank Kurucusu Mehmet Aydın Teslim Oldu! - Tamindir from img.tamindir.com
Mehmet aydın çiftlik bank kurucusu i̇fşası çikti!!!! Mehmet aydın'ın kardeşi fatih aydın ile birlikte firar ettiği öğrenildi. Mehmet aydin nerede eşi̇ sila aydin ki̇mdi̇r : Tosun mehmet aydın, para yatıranların sorularını cevaplıyor (çiftlik bank). Kattan kendini aşağıya atarak intihar ettiği iddia edildi. Rap yaptığı dönemden kalan bir fotoğrafı. 1,1 milyar liranın üzerinde vurgun yapan 'tosuncuk' lakaplı dolandırıcı, lüks yaşamıyla biliniyordu. Çiftlik bank mehmet aydın'ın ukrayna'da bulunduğu bir otele polis baskını iddiaları ortalığı karıştırdı.

Mehmet kasap 33.457 lượt xem3 năm trước.

Yetkililer bir açıklama yaptı mı? Çiftlik bank dolandırıcısı mehmet aydın'ın lüks yaşamından yeni fotoğraflar. 1.881 lượt xem3 năm trước. Çiftlik bank ile binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra sırra kadem basan mehmet aydın, bazı iddialara göre dolandırdığı kişilerin banka hesabına bayram harçlığı gönderdi. En son uruguay ve arjantin'de görünen aydın'ın nerede olduğuna dair henüz bir iz yok. Çiftlik bank'ın ceo'su sosyal medyada tosun olarak adlandırılan bursalı mehmet aydın'ın uruguay'dan kimlik kartı aldığını gösteren bir fotoğraf sosyal medyada hızla yayılıyor. Çiftlik bank'ın sahibi mehmet aydın ile ilgili de bomba bilgiler ortaya çıktı. Mehmet aydin nerede eşi̇ sila aydin ki̇mdi̇r : Güne damgasını vuran çiftlik bank mehmet aydın ve işte arka planda görünenler. Çiftlikbank'ta yer yerinden oynayınca jöh önlem aldı. Mehmet aydın'ın 132 bin 222 kişiden, 1 milyar 139 milyon lira toplayarak yurtdışına kaçmadan önceki yaşamına ait ortaya çıkan yeni görüntüler. İlk ve ortaokulu bursa'da tamamladı. Aydın'ın çiftlik bank'ı bir süre sonra 500 bin üyeye ulaştı.

Sosyal medyada yayılan iddialara göre çiftlik bank'ın kurucusu mehmet aydın, kiev'de bir otele yapılan polis baskını sırasında 27. Güne damgasını vuran çiftlik bank mehmet aydın ve işte arka planda görünenler. Çiftlik bank'ın sahibi mehmet aydın firar etti. Savcılığa teslim olan eşi sıla aydın ise tutuklandı. Tosun mehmet aydın, para yatıranların sorularını cevaplıyor (çiftlik bank).

Çiftlik Bank sahibi Mehmet Aydın kimdir? Çiftlik Bank ...
Çiftlik Bank sahibi Mehmet Aydın kimdir? Çiftlik Bank ... from assets.dogannet.tv
Katından atlayarak intihar ettiği öne sürüldü. Yurt dışında sürdüğü lüks yaşama ait yeni görüntüler ortaya çıkan tosuncuk lakaplı mehmet aydın'ın eski eşi sıla aydın ile birlikte olduğu görülüyor. Öte yandan çiftlik bank'ın ceo'su mehmet aydın'ın uruguay'dan kimlik kartı aldığını gösteren bir fotoğraf sosyal medyada hızla yayılıyor. Çiftlik bank oyunu tutunca mehmet aydın uruguay pasaportu aldı. Binlerce kişiyi dolandırmasının ardından uruguay'a kaçan, iddialara göre bir süre sonra bu ülkeden de ayrılan mehmet aydın. İlk ve ortaokulu bursa'da tamamladı. Mehmet aydin ciftlik bank #mehmetaydin #ciftlikbank hayatim karardi aileme bakamiyorum basimda bir buyugum yok cok kotu durumdayim gelirimden fazla borcum var aylik. Çiftlik bank'ın sahibi mehmet aydın firar etti.

Çiftlik bank ile binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra sırra kadem basan mehmet aydın, bazı iddialara göre dolandırdığı kişilerin banka hesabına bayram harçlığı gönderdi.

Güne damgasını vuran çiftlik bank mehmet aydın ve işte arka planda görünenler. Henüz yetkililerden bir cevap gelmedi. 1,1 milyar liranın üzerinde vurgun yapan 'tosuncuk' lakaplı dolandırıcı, lüks yaşamıyla biliniyordu. Çiftlik bank'ın sahibi mehmet aydın 28 yaşında. 27 yaşındaki çiftlik bank'ın sahibi mehmet aydın'ın asıl işi olan arıcılıkla geçimini sağlarken bu projeyi üretti. Çitflik bank kurucusu mehmet aydın ise kaçak olarak hayatını sürdürmeye devam ediyor. Aydın'ın çiftlik bank'ı bir süre sonra 500 bin üyeye ulaştı. Çiftlik bank ile ilgili tansiyon bir türlü düşmek bilmiyor. Mehmet aydin ciftlik bank #mehmetaydin #ciftlikbank hayatim karardi aileme bakamiyorum basimda bir buyugum yok cok kotu durumdayim gelirimden fazla borcum var aylik. Çiftlik bank ile binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra sırra kadem basan mehmet aydın, bazı iddialara göre dolandırdığı kişilerin banka hesabına bayram harçlığı gönderdi. Nasıl oldu da bu kadar büyük bir servete ulaştı? Garsonlukta baktı ki para yok; Çiftlik bank adı altında onbinlerce kişinin milyonlarca lira dolandırılmasına ilişkin soruşturmanın bir numaralı faili mehmet aydın, kırmızı bülten ile dünyanın dört bir yanında aranıyor.

Şimdiye kadar türkiye'nin en büyük dolandırıcılık suçlarından birini tezgahlayarak binlerce vatandaşı mağdur edip yurt dışına kaçan tosuncuk mehmet aydın hakkında çarpıcı iddia!. Binlerce kişiyi dolandırmasının ardından uruguay'a kaçan, iddialara göre bir süre sonra bu ülkeden de ayrılan mehmet aydın. Yurt dışında sürdüğü lüks yaşama ait yeni görüntüler ortaya çıkan tosuncuk lakaplı mehmet aydın'ın eski eşi sıla aydın ile birlikte olduğu görülüyor. İlk ve ortaokulu bursa'da tamamladı. Tosuncuk olarak bilinen çiftlik bank ceo'su mehmet aydın'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Tosuncuk Lakaplı Çiftlik Bank Kurucusu Mehmet Aydın Bulundu
Tosuncuk Lakaplı Çiftlik Bank Kurucusu Mehmet Aydın Bulundu from eksiup.com
Çiftlik bank mehmet aydın'ın ukrayna'da bulunduğu bir otele polis baskını iddiaları ortalığı karıştırdı. Lutfen abi geri donus yap goruyorsan gizli kalicak. Mehmet aydın daha önce rap müzik yapıyordu. Çiftlik bank'ın sahibi mehmet aydın firar etti. Dolandırıcı olmaya karar veren mehmet aydın bir süre lokantada garsonluk yaptı. Tosuncuk' lakaplı ehmet aydın'ın saklandığı otelde polis baskın sırasında 27. 27 yaşındaki çiftlik bank'ın sahibi mehmet aydın'ın asıl işi olan arıcılıkla geçimini sağlarken bu projeyi üretti. Abd başkanı donald trump'tan 'i̇hanet' ettiği gerekçesiyle go.

Çiftlik bank'ın sahibi mehmet aydın firar etti.

Çiftlik bank dolandırıcısı mehmet aydın'ın lüks yaşamından yeni fotoğraflar. Arkasında onbinlerce mağdur bırakan çiftlik bank ile ilgili çarpıcı gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Tosun mehmet aydın, para yatıranların sorularını cevaplıyor (çiftlik bank). Öte yandan çiftlik bank'ın ceo'su mehmet aydın'ın uruguay'dan kimlik kartı aldığını gösteren bir fotoğraf sosyal medyada hızla yayılıyor. 27 yaşındaki yazılımcı mehmet aydın tarafından 2016 yılında kurulan çiftlik bank, 200.000 lira yatırana aylık 50.000 lira kazanç vaat etti. Ohaa mehmet aydin çiftlik bank ifşasi linkte. İlk ve ortaokulu bursa'da tamamladı. Dolandırıcı olmaya karar veren mehmet aydın bir süre lokantada garsonluk yaptı. Mehmet aydin ciftlik bank #mehmetaydin #ciftlikbank hayatim karardi aileme bakamiyorum basimda bir buyugum yok cok kotu durumdayim gelirimden fazla borcum var aylik. Mehmet aydın'ın kardeşi fatih aydın ile birlikte firar ettiği öğrenildi. Çiftlik bank oyunu üzerinden gerçekleştirdi. İddialara göre, dubai'ye oradan da uruguay'a kaçan mehmet aydın'ın milyonlarca doları beraberinde götürdü. 1.881 lượt xem3 năm trước.

Çitflik bank kurucusu mehmet aydın ise kaçak olarak hayatını sürdürmeye devam ediyor çiftlik bank. Çiftlik bank oyunu tutunca mehmet aydın uruguay pasaportu aldı.

Posting Komentar

0 Komentar