Advertisement

Antalya Manavgat Yangın : Antalya'nın Manavgat ilçesi Yaylaalan Mahallesi'nde ... : Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangının söndürülmesi için ekipler müdahaleye başladı.

Antalya Manavgat Yangın : Antalya'nın Manavgat ilçesi Yaylaalan Mahallesi'nde ... : Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangının söndürülmesi için ekipler müdahaleye başladı.. Giriş:02 temmuz 2019 17:38 güncelleme:07 haziran 2021. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale ediliyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde otların tutuşmasıyla başlayan yangında 4 ev, 4 samanlık ve 1 ahır, küle döndü. Yangının iç kısımlarına ise 3 helikopter ve 1 yangın söndürme uçağı müdahale etti. Antalya'nın manavgat ilçesine bağlı kadılar mahallesi'nde ormanda yangın çıktı.

Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanda çıkan yangın devam ederken, yangına müdahale eden bir orman işçisi yaralandı. Yaylaalan mahallesi'nde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Antalya'nın manavgat ilçesinde otların tutuşmasıyla başlayan yangında 4 ev, 4 samanlık ve 1 ahır, küle döndü. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Antalya'da manavgat'a bağlı gündoğdu mahallesi vahaplı mevkisinde ormanlık alanda saat 22.00 sıralarında yangın çıktı.

Manavgat'ta Kopan Yüksek Gerilim Hattı Yangın Çıkardı ...
Manavgat'ta Kopan Yüksek Gerilim Hattı Yangın Çıkardı ... from foto.sondakika.com
Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın i̇hbar üzerine bölgeye antalya orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait çok sayıda ekip sevk edildi. Aldığı bilgiye göre, yeniköy ile kalemler köyü arasındaki kızılçam orman alanında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere havadan ve karadan müdahale ediliyor. Manavgat orman i̇şletme müdürü i̇smail hacıoğlu, oymapınar baraj gölü mevkisinde çıkan orman yangınında 80 hektar alanın zarar gördüğünü söyledi. Bölgeye sevk edilen ekiplerce yapılan iki saatlik çalışma sonrası yangın söndürüldü. Manavgat belediye başkanı şükrü sözen de bölgedeki en büyük yangın olduğunu söyledi. Antalya'nın manavgat ilçesi yakınlarında orman yangını çıktı. Antalya afad müdürlüğü'nden 3 araç ve 11 personel bölgede görevlendirilmiştir.

Orman yangınına manavgat orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri müdahale etti.

Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale ediliyor. Antalya'da manavgat'a bağlı gündoğdu mahallesi vahaplı mevkisinde ormanlık alanda saat 22.00 sıralarında yangın çıktı. Manavgat belediye başkanı şükrü sözen de bölgedeki en büyük yangın olduğunu söyledi. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın i̇hbar üzerine bölgeye antalya orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait çok sayıda ekip sevk edildi. Manavgat orman i̇şletme müdürü i̇smail hacıoğlu, oymapınar baraj gölü mevkisinde çıkan orman yangınında 80 hektar alanın zarar gördüğünü söyledi. Yangın, bugün manavgat'ın gündoğdu mahallesi vahaplı eski mezarlığı yakınlarında çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Antalya'nın manavgat ilçesinde 2 katlı ahşap ev çıkan yangında kullanılmaz hale geldi. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınında 1.2 hektarlık kızılçam ormanı zarar gördü. Antalya manavgat yangın ile ilgili 1 haber listeleniyor. Antalya'nın manavgat ilçesi taşağıl mahallesinde orman yangını çıktı.

Antalya'nın manavgat ilçesi taşağıl mahallesinde orman yangını çıktı. Antalya'da manavgat'a bağlı gündoğdu mahallesi vahaplı mevkisinde ormanlık alanda saat 22.00 sıralarında yangın çıktı. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde otların tutuşmasıyla başlayan yangında 4 ev, 4 samanlık ve 1 ahır, küle döndü.

Manavgat'ta boş arsada yangın - Manavgat Haber
Manavgat'ta boş arsada yangın - Manavgat Haber from i2.cnnturk.com
Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın kısa sürede yayıldı. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde otların tutuşmasıyla başlayan yangında 4 ev, 4 samanlık ve 1 ahır, küle döndü. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangının söndürülmesi için ekipler müdahaleye başladı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınında 1.2 hektarlık kızılçam ormanı zarar gördü. İhbar üzerine bölgeye antalya büyükşehir belediyesi i̇tfaiyesi sevk edildi.

28 temmuz 2021 tarihinde antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda yangın çıkmıştır.

28 temmuz 2021 tarihinde antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda yangın çıkmıştır. Antalya'nın manavgat ilçesinde üç ayrı noktada çıkan orman yangını rüzgarın da şiddetiyle etkisini sürdürüyor. Manavgat belediye başkanı şükrü sözen de bölgedeki en büyük yangın olduğunu söyledi. Antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın kısa sürede yayıldı. Antalya'nın manavgat ilçesi taşağıl mahallesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesi taşağıl mahallesinde saat 12.00 sıralarında başlayan orman yangınına 45 yangın söndürme görevlisi, 15 arazözle müdahale edildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Yangın, bugün manavgat'ın gündoğdu mahallesi vahaplı eski mezarlığı yakınlarında çıktı. Yangına 4 yangın söndürme helikopteri, 1 amfibi uçak, çok sayıda arazöz ve iş makinesi ile müdahale edildiği bildirildi. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere havadan ve karadan müdahale ediliyor.

Manavgat'ın kum mevkiindeki yat çekek yerinde bakım için bulunan 200 kişilik gezi teknesinde, öğle saatlerinde yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde otların tutuşmasıyla başlayan yangında 4 ev, 4 samanlık ve 1 ahır, küle döndü. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Antalya'nın manavgat ilçesine bağlı kadılar mahallesi'nde ormanda yangın çıktı. Yaylaalan mahallesi viraj mevkisinde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın.

Manavgat'ta makilik alanda çıkan yangın kontrol altına ...
Manavgat'ta makilik alanda çıkan yangın kontrol altına ... from foto.sondakika.com
Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Manavgat'ın kum mevkiindeki yat çekek yerinde bakım için bulunan 200 kişilik gezi teknesinde, öğle saatlerinde yangın çıktı. Manavgat orman i̇şletme müdürü i̇smail hacıoğlu, oymapınar baraj gölü mevkisinde çıkan orman yangınında 80 hektar alanın zarar gördüğünü söyledi. Yaylaalan mahallesi'nde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Yangını görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye yangın söndürme ekipleri sevk edildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanda çıkan yangın devam ederken, yangına müdahale eden bir orman işçisi yaralandı. Antalya'nın manavgat ilçesinde otların tutuşmasıyla başlayan yangında 4 ev, 4 samanlık ve 1 ahır, küle döndü.

Antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Antalya'nın manavgat ilçesi taşağıl mahallesinde saat 12.00 sıralarında başlayan orman yangınına 45 yangın söndürme görevlisi, 15 arazözle müdahale edildi. 28 temmuz 2021 tarihinde antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda yangın çıkmıştır. Aldığı bilgiye göre, yeniköy ile kalemler köyü arasındaki kızılçam orman alanında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Antalya manavgat'taki yangın kontrol altına alındı. Giriş:02 temmuz 2019 17:38 güncelleme:07 haziran 2021. Antalya manavgat'ta orman yangını ! Antalya'nın manavgat ilçesi taşağıl mahallesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanda çıkan yangın devam ederken, yangına müdahale eden bir orman işçisi yaralandı. Antalya'nın manavgat ilçesi yakınlarında orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekiplerce yapılan iki saatlik çalışma sonrası yangın söndürüldü. Antalya'nın manavgat ilçesine bağlı kadılar mahallesi'nde ormanda yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere havadan ve karadan müdahale ediliyor.

Posting Komentar

0 Komentar